Vzhľadom na pandemickú celosvetovú situáciu, spôsobenú šírením koronavírusu SARS-CoV2, spôsobujúce ochorenie COVID-19, sa výbor rozhodol v decembri minulého roka, na zrealizovanie Valného zhromaždenia (ďalej len ako „VZ“) členov Lesného pozemkového spoločenstva Lípie – Hrabové (ďalej len ako „LPS“) korešpondenčnou formou. Proces prípravy VZ je časovo náročný, a preto aj napriek plánovanému zmierňovaniu opatrení (od 23.02.2022) a predovšetkým v záujme zachovania zdravia podielnikov (taktiež aj na základe odporúčaní Úradu verejného zdravotníctva v Žiline), sa VZ členov LPS nemôže fyzicky uskutočniť.

Vzhľadom na vyššie uvedené skutočnosti, mi dovoľte, aby som sa Vám prihovoril listovou formou a oboznámil Vás s hospodárením Lesného pozemkové spoločenstva Lípie – Hrabové (ďalej len ako „LPS“) …

Celé znenie Valného zhromaždenia členov LPS korešpondenčnou formou, nájdete v časti dokumenty, valné zhromaždenie, alebo na nasledujúcom linku https://www.hrabove.sk/wp-content/uploads/2022/04/VZ_LPS-LIPIE-HRABOVE_2022.pdf.

Pre zníženie nákladov a admistratívneho zaťaženia, hlasovací lístok zasielajte len v prípade, že s niektorým bodom nesúhlasíte. V prípade, že hlasovací lístok nezašlete späť na adresu Lesného pozemkového spoločenstva, Vaše hlasovanie sa považuje, za ÁNO/SCHVAĽUJEM.

Upozorňujeme podielnikov, že v prípade hlasovania, formou priloženého hlasovacieho lístku je nutné spätne zaslať hlasovací lístok na adresu spoločenstva, najneskôr do jedného mesiaca odo dňa doručenia !

Výsledky hlasovania Valného zhromaždenia členov LPS o uzneseniach a zápisnica zo zhromaždenia, budú zverejnené po vyhodnotení hlasovania. O výsledkoch Vás budeme informovať, aj tu na stránke hrabove.sk v sekcií NOVINKY.

S pozdravom pekného dňa, predseda LPS, Ing. Filip Gaňa

logo

Categories:

Tags:

No responses yet

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *