hero-image1

Lesné pozemkové spoločenstvo Lípie-Hrabové, opätovne oznamuje svojim členom, že na základe výsledkov hlasovania Valnej hromady sa dňa 25.06.2022 v Hasičskej zbrojnici Hrabové, v čase od 17:00 do 20:00, uskutoční vyplácanie dividend z hospodárenia LPS Lípie-Hrabové. Vyplácanie dividend sa týka členov na skupinách parciel, patriacich do NPR (parcely patriace do národnej prírodnej rezervácie Súľovské skaly) a do skupiny Lípie, zakladajúca nehnuteľnosť (spoločná nehnuteľnosť, pozemok KN-E p.č. 1003/2 – Lípie).

Vyplácanie dividend bude prebiehať na základe identifikácie občianskeho preukazu, alebo po predložení úradne overeného spolnomocnenia (splnomocnenie bolo súčasťou valnej hromady korešpodenčnou formou) v prípade, že sa podielnik nemôže vyplácania zúčastniť osobne.

Pre každého podielnika je pripravené občerstvenie, ktoré sa bude podávať v Kultúrnom dome Hrabové.

Vyplatenie dividend je možné realizovať aj formou bankového prevodu na účet podielnika. Ak si prajete dividendy vyplatiť prevodom, v hlavičke hlasovacieho lístku uveďte svoj účet vo forme IBAN a hlasovací lístok spätne zašlite na adresu spoločenstva.

Vyplácanie dividend a podávanie občerstvenia, bude prebiehať v zmysle platných opatrení spojených so šírením ochorenia COVID19.

Pre bližšie informácie sa neváhajte obrátiť na výbor LPS.

S pozdravom, predseda LPS, Filip Gaňa.

Categories:

Tags:

No responses yet

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *